ΑΓΓΛΙΑ

League Cup: «Βλέπει» τελικό η Τότεναμ (vid)

Στον πρώτο ημιτελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ, η Τότεναμ με εύστοχο πέναλτι του Χάρι Κέιν πήρε τη νίκη και πάει με άλλο άερα στον επαναληπτικό του «Στάμφορντ Μπριτζ»
League Cup: «Βλέπει» τελικό η Τότεναμ (vid)

Η Τότεναμ έσπασε το αήττητο της Τσέλσι στο πρωτάθλημα, την κέρδισε με 1-0 στο κύπελλο και ετοιμάζεται για τον τελικό του League Cup.

Οι “μπλε” είχαν τα δοκάρια, όμως η ομάδα του Ποκετίνο την ουσία και με το γκολ του Κέιν καλοβλέπει το πρώτο της τρόπαιο μετά από 11 χρόνια.

Ο Άγγλος φορ έσπασε το τεχνητό οφσάιντ, ανατράπηκε από τον Ισπανό τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (25’).

Οι φιλοξενούμενοι σημάδεψαν δις τα δοκάρια με Καντέ (40’) και Χάντσον-Οντόι (45’). Αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν εκτός έδρας γκολ και ετοιμάζονται για τον επαναληπτικό του «Στάμφορντ Μπριτζ».

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γκατσανίγκα, Ρόουζ, Άλντερβαϊρελντ, Σάντσες, Τρίπιερ, Γουίνκς (90’ Σκιπ), Σισοκό, Έρικσεν (91’ Γιορέντε), Άλι, Σον (79’ Λαμέλα), Κέιν.

ΤΣΕΛΣΙ (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ (75’ Κόβατσιτς), Γουίλιαν (63’ Πέδρο), Χάντσον-Οντόι (79’ Ζιρού), Αζάρ.

https://www.youtube.com/watch?v=-ISqnIMqutM

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «League Cup: «Βλέπει» τελικό η Τότεναμ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.