ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Σίτι: Τα ρεκόρ με τα εννιά γκολ κόντρα στη Μπέρτον

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκκωφαντική στην νίκη που σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης (9/1) στον πρώτο αγώνα με την Μπέρτον για την ημιτελική φάση του League Cup. Παράλληλα, η ομάδα ου Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε να σημειώσει αρκετά ρεκόρ. Πρώτα από όλα έγινε ο πρώτος αγγλικός σύλλογος που σκοράρει τουλάχιστον 7 γκολ σε διαδοχικά παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης...
Μάντσεστερ Σίτι: Τα ρεκόρ με τα εννιά γκολ κόντρα στη Μπέρτον

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκκωφαντική στην νίκη που σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης (9/1) στον πρώτο αγώνα με την Μπέρτον για την ημιτελική φάση του League Cup.

Παράλληλα, η ομάδα ου Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε να σημειώσει αρκετά ρεκόρ. Πρώτα από όλα έγινε ο πρώτος αγγλικός σύλλογος που σκοράρει τουλάχιστον 7 γκολ σε διαδοχικά παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετά τη Λιντς το 1967 (είχε προηγηθεί το 7-0 κόντρα στη Ρόδεραμ). Επίσης, η νίκη με 9-0 είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία των ημιτελικών στα αγγλικά κύπελλα.

Έτσι, οι «πολίτες» κατάφεραν για 19η φορά από τον Αύγουστο του 2016, όταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανέλαβε την τεχνική τους ηγεσία, να πετύχουν 5 ή και παραπάνω γκολ σε ένα ματς, με την Τότεναμ να μετράει 12 παιχνίδια την Τότεναμ, τη Λίβερπουλ 11 και την Άρσεναλ 10.

Tέλος, από την άλλη αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα στο League Cup μετά το 10-0 της Λίβερπουλ επί της Φούλαμ το 1986.

Πλησιάζει στην Τσέλσι ο Ιγκουαϊν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάντσεστερ Σίτι: Τα ρεκόρ με τα εννιά γκολ κόντρα στη Μπέρτον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.