ΑΓΓΛΙΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε τη Φόρεστ από τις εξέδρες του «Μαντέσκι» (pics)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Αγγλία, προκειμένου να αναζητήσει τον διάδοχο του Αϊτόρ Καράνκα στον πάγκο της Νότιγχαμ. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αλλά και της αγγλικής ομάδας βρέθηκε στην εξέδρα του «Μαντέσκι», έδρας της Ρέντινγκ, για την εκτός έδρας αναμέτρησης της Φόρεστ για την Championship. Σύμφωνα με τους Αγγλους, ο Μαρινάκης είδε από κοντά την...
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε τη Φόρεστ από τις εξέδρες του «Μαντέσκι» (pics)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στην Αγγλία, προκειμένου να αναζητήσει τον διάδοχο του Αϊτόρ Καράνκα στον πάγκο της Νότιγχαμ.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αλλά και της αγγλικής ομάδας βρέθηκε στην εξέδρα του «Μαντέσκι», έδρας της Ρέντινγκ, για την εκτός έδρας αναμέτρησης της Φόρεστ για την Championship.

Σύμφωνα με τους Αγγλους, ο Μαρινάκης είδε από κοντά την χειρότερη εμφάνιση της ιστορικής ομάδας (ήττα με 2-0), η οποία είχε υπηρεσιακό προπονητή τον Σάιμον Αϊρλαντ.

Την ίδια στιγμή, στο match programme της Ρέντινγκ (και λόγω της στιγμής που απολύθηκε ο Καράνκα) στη σελίδα που φιλοξενεί τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας υπήρχε ακόμη ο Καράνκα.

H Mία Καλίφα είδε το Γουέστ Χαμ – Αρσεναλ (pics)

Επιστροφή στις νίκες με Σαλάχ για Λίβερπουλ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε τη Φόρεστ από τις εξέδρες του «Μαντέσκι» (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.