ΑΓΓΛΙΑ

Σόλσκιερ: «Καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο ο Ντε Χέα»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για τον Νταβίντ Ντε Χέα με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πέντε αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο, που εν τέλει αποδείχθηκαν καθοριστικές για τη νίκη στο «Γουέμπλεϊ». Έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν τις 6 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις...
Σόλσκιερ: «Καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο ο Ντε Χέα»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για τον Νταβίντ Ντε Χέα με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πέντε αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο, που εν τέλει αποδείχθηκαν καθοριστικές για τη νίκη στο «Γουέμπλεϊ». Έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν τις 6 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Νορβηγό στον πάγκο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στον Ντε Χέα λέγοντας: «Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο, όπως έχω πει αρκετές φορές. Είχαμε κάποιους σπουδαίους στο σύλλογο και νομίζω ότι ανταγωνίζεται τον φαν ντερ Σαρ και τον Σμάιχελ για την κορυφή». Παράλληλα, ρωτήθηκε για τον έχουμε δει τα καλύτερα, απαντώντας: «Είχε μία κόντρα στην Άρσεναλ δύο χρόνια πριν, αλλά ίσως κρατάει λίγες από αυτές».

«Στην πόρτα της εξόδου ο Οζίλ με διαταγή Έμερι»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σόλσκιερ: «Καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο ο Ντε Χέα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.