ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Και ξαφνικά είναι χωρίς δεξί μπακ!

Η Λίβερπουλ ξέμεινε από δεξί μπακ, αφού ο Αλεξάντερ Άρλοντ τραυματίστηκε, ο Κλάιν έχει δοθεί δανεικός, ενώ εκτός είναι και ο Γκόμεζ που μπορεί να παίξει εκεί κατά συνθήκη!
Λίβερπουλ: Και ξαφνικά είναι χωρίς δεξί μπακ!

Η Λίβερπουλ και συγκεκριμένα ο Γιούργκεν Κλοπ ψάχνει δεξί μπακ όχι μόνο για τον αγώνα του Σαββάτου με την Κρίσταλ Πάλας, αλλά για τον επόμενο… μήνα!

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ μπορεί να τη γλίτωσε και να έπαιξε στο Μπράιτον, ωστόσο αποδείχθηκε ο τραυματισμός του στο γόνατο ήταν αρκετά σοβαρός και κατ’ επέκταση θα μείνει εκτός για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Η εναλλακτική θα μπορούσε να είναι ο Ναθάνιελ Κλάιν, αλλά υπάρχει μικρή λεπτομέρεια! Έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Μπόρνμουθ!

Ο Τζο Γκόμεζ θα μπορούσε να παίξει ως κατά συνθήκη στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, αλλά είναι επίσης τραυματίας και δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσίας.

Τι θα πρέπει να κάνει ο Γιούργκεν Κλοπ λοιπόν; Να πειραματιστεί και να δοκιμάσει είτε τον Τζέιμς Μίλνερ είτε κάποιον άλλο από τους αμυντικούς ή τους αμυντικογενείς μέσους που έχει στη διάθεσή του.

Να πούμε ότι για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού!

Μένει να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι «κόκκινοι» στις δυσκολίες και τα προβλήματα από εδώ και στο εξής, που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία!

Τότεναμ: Χάνει τον Κέιν για ένα μήνα

Ο Τσεχ κρεμάει τα γάντια του το καλοκαίρι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λίβερπουλ: Και ξαφνικά είναι χωρίς δεξί μπακ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.