ΑΓΓΛΙΑ

Άρσεναλ: Προς αποχώρηση ο Μίσλιντατ

Ένα μόλις χρόνο μετά την πρόσληψή του από την Άρσεναλ, ο υπεύθυνος μεταγραφών των Λονδρέζων βρίσκεται προ της εξόδου
Άρσεναλ: Προς αποχώρηση ο Μίσλιντατ

Η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή που έχτισε την επιτυχημένη Ντόρτμουντ των προηγούμενων ετών, θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία για την Άρσεναλ. Ωστόσο ένα μόλις χρόνο μετά, ο Σβεν Μίσλιντατ είναι προ του διαζυγίου με τους «κανονιέρηδες».

Ο λόγος είναι οι αλλαγές έχει επιφέρει στους Λονδρέζους η φυγή του Ιβάν Γκαζίδη. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκεται βρίσκονται εν μέσω διοικητικών μετασχηματισμών και σε αυτόν ο Γερμανός υπεύθυνος μεταγραφικού σχεδιασμού, βγαίνει… χαμένος.

Ο Ουνάι Έμερι έχει τις δικές του εισηγήσεις (με πρώτο τον Ντένις Σουάρεθ), τη στιγμή που και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Raul Sanllehi, έχει λόγο στις μεταγραφές.

Συνεπώς ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του Μίσλιντατ περιορίζονται, ωθώντας στην αποχώρηση, αφού η Μπάγερν τον έχει ήδη προσεγγίσει.

Όσον αφορά την Άρσεναλ, ο παλαίμαχος άσος της, Εντού, είναι το φαβορί για να τον διαδεχτεί. Ο Εντού έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή αυτή τη στιγμή στην εθνική Βραζιλίας.

Ο Τσεχ κρεμάει τα γάντια του το καλοκαίρι!

«Στην πόρτα της εξόδου ο Οζίλ με διαταγή Έμερι»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρσεναλ: Προς αποχώρηση ο Μίσλιντατ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.