ΑΓΓΛΙΑ

Ανακοίνωσε τον Μπάμπελ η Φούλαμ (pic)

Η Φούλαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράιαν Μπάμπελ από την Μπεσίκτας, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν. O 32χρονος Ολλανδός έχει μεγάλη εμπειρία από το αγγλικό πρωτάθλημα, έχοντας πραγματοποιήσει 146 εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια της θητείας του μεταξύ 2007-2011. Έπειτα, πέρασε από  Χόφενχαϊμ, Άγιαξ, Κασίμπασα, Αλ Αϊν και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια...
Ανακοίνωσε τον Μπάμπελ η Φούλαμ (pic)

Η Φούλαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράιαν Μπάμπελ από την Μπεσίκτας, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

O 32χρονος Ολλανδός έχει μεγάλη εμπειρία από το αγγλικό πρωτάθλημα, έχοντας πραγματοποιήσει 146 εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια της θητείας του μεταξύ 2007-2011. Έπειτα, πέρασε από  Χόφενχαϊμ, Άγιαξ, Κασίμπασα, Αλ Αϊν και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πριν μεταγραφεί στους «μαυραετούς» τον Ιανουάριο του 2017.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ύστερα από 22 αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Premier League με 14 βαθμούς. «Αδιαμφισβήτητα έχω πίστη ότι η Φούλαμ μπορεί να παραμείνει. Είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

Σοκ στην Τότεναμ: Μέχρι τον Μάρτιο εκτός ο Κέιν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωσε τον Μπάμπελ η Φούλαμ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.