ΑΓΓΛΙΑ

Τότεναμ: Μεγαλύτερη προσέλευση στο «Γουέμπλεϊ»

To συμβούλιο του Μπρεντ έκανε αποδεκτό το αίτημα περί διάθεσης 62.000 εισιτηρίων σε πέντε εγχώρια ματς
Τότεναμ: Μεγαλύτερη προσέλευση στο «Γουέμπλεϊ»

Το πράσινο φως για την αύξηση της προσέλευσης στο “Γουέμπλεϊ” έλαβε η διοίκηση της Τότεναμ.

To συμβούλιο της περιφέρειας του Μπρεντ έκανε αποδεκτό το αίτημα περί διάθεσης 62.000 εισιτηρίων σε πέντε εγχώρια ματς.

Οι αναμετρήσεις με τη Γουότφορντ, τη Νιούκαστλ και τη Λέστερ θα διεξαχθούν υπό το βλέμμα μόλις 51.000 θεατών, όπως δηλαδή προβλέπεται βάσει της τρέχουσας συμφωνίας.

Μόνο στο Champions League η Τότεναμ έχει πάρει το “οk” για να διαθέτει όλα τα εισιτήρια (90.000), αφού οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής δυσανασχετούν με την οχλαγωγία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε ότι η ανέγερση του νέου της σταδίου δεν θα έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο.

Το αρχικό πλάνο προέβλεπε ότι η εγκατάσταση της Τότεναμ θα γινόταν τον Σεπτέμβριο, ωστόσο το project έχει “ταλαιπωρηθεί” από προβλήματα κατασκευαστικής φύσεως.

Το νέο γήπεδο, το οποίο θα φιλοξενεί και αγώνες NFL, θα έχει χωρητικότητα 62.062 θεατών και θα βρίσκεται στον χώρο του παλιού “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”.

Σοκ στην Τότεναμ: Μέχρι τον Μάρτιο εκτός ο Κέιν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τότεναμ: Μεγαλύτερη προσέλευση στο «Γουέμπλεϊ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.