ΑΓΓΛΙΑ

Ο Κομπανί βγάζει λόγο σε παμπ με Guinness, Oasis κι ένα «γαμ… μακρύ ταξίδι»! [vid]

Η Guinness είχε ήδη κάνει… δουλίτσα στο κεφάλι του, αν και ο Βανσάν Κομπανί δεν την είχε ανάγκη. Μεθυσμένος από χαρά έφτασε σε παμπ του Μάντσεστερ, για να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Premier League, με τους συμπαίχτες του που τον ακολούθησαν και τους οπαδούς της ομάδας. Ανέβηκε σ’ ένα δερμάτινο καφέ καναπέ, χωρίς...
Ο Κομπανί βγάζει λόγο σε παμπ με Guinness, Oasis κι ένα «γαμ… μακρύ ταξίδι»! [vid]

Η Guinness είχε ήδη κάνει… δουλίτσα στο κεφάλι του, αν και ο Βανσάν Κομπανί δεν την είχε ανάγκη. Μεθυσμένος από χαρά έφτασε σε παμπ του Μάντσεστερ, για να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Premier League, με τους συμπαίχτες του που τον ακολούθησαν και τους οπαδούς της ομάδας.

Ανέβηκε σ’ ένα δερμάτινο καφέ καναπέ, χωρίς προηγουμένως να έχει φωνάξει κάποιος: «Λόγο!». Κάπτεν είναι, ό,τι θέλει κάνει (όταν δίνει το «ΟΚ» ο Πεπ). Οι φίλοι της Σίτι τραγουδούσαν «Campeones! Campeones!», μέχρι που o 32χρονος σήκωσε ψηλά τα χέρια του για να ζητήσει την προσοχή τους.

Ο αρχηγός της ομάδας τους, αλλά και της Εθνικής Βελγίου είχε αποφασίσει να ξεστομίσει κακή λέξη.

«Αν υπάρχουν παιδιά στο χώρο, κλείστε τ’ αυτιά τους ή βγάλτε τα έξω. Ηταν ένα γαμ… μακρύ ταξίδι, ιδιαίτερα αν είσαι «μπλε» στην καρδιά για περισσότερα από 40 χρόνια. Αλλά απόψε το κατακτήσαμε και πάλι. Γι’ αυτό ας το γιορτάσουμε παρέα», είπε έχοντας δίπλα του τον Φάμπιαν Ντελφ και τον Τζον Στόουνς. Εκεί ήταν και ο Ουόκερ με τον Σίλβα.

Συνέχισαν στο απέναντι μαγαζί, σ’ ένα wine bar, απ’ όπου ακουγόταν το τραγούδι των οπαδών της Σίτι για τον Γιάγια Τουρέ, αλλά και το Wonderwall, διότι ήταν αδύνατον να λείπουν οι Oasis από αυτό το πάρτι! Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος της ομάδας σε επτά σεζόν και τώρα οι «Πολίτες» έχουν έναν ακόμη στόχο. Θέλουν να ξεπεράσουν το ρεκόρ της Τσέλσι, η οποία το 2004 είχε τελειώσει το πρωτάθλημα με 95 βαθμούς. Η Σίτι έχει φτάσει τους 87.

Ο Κομπανί βλέπει ακόμη πιο μακριά. Σκέπτεται και την επόμενη σεζόν: «Ποτέ δεν κατάφερα να διατηρήσω τον τίτλο και θέλω να δω αν αυτή η ομάδα μπορεί να συνεχίσει και να γίνει ακόμη πιο επιτυχημένη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Κομπανί βγάζει λόγο σε παμπ με Guinness, Oasis κι ένα «γαμ… μακρύ ταξίδι»! [vid]», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καούκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.