ΑΓΓΛΙΑ

Πάει για Ντοναρούμα η Λίβερπουλ

Ψάχνουν για πρωτοκλασάτο τερματοφύλακα οι «κόκκινοι»
Πάει για Ντοναρούμα η Λίβερπουλ

Το πρόβλημα που έχει η Λίβερπουλ κάτω από τα δοκάρια, έγινε εμφανές ακόμα και στον πιο άσχετο από ποδόσφαιρο, μετά την χθεσινή εμφάνιση στον τελικό του Champions League από τον Λόρις Κάριους.

Αυτό θέλουν να διορθώσουν άμεσα οι «κόκκινοι» που φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μίλαν, ώστε να κάνουν δικό τους τον Ντοναρούμα έναντι 45-50 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο νεαρός Ιταλός δεν θέλει να συνεχίσει στο Μιλάνο και ομάδες όπως η Ρεάλ και η Παρί έχουν δείξει ενδιαφέρον. Ωστόσο η πρώτη μόλις κατέκτησε το τρίτο της σερί Champions League με τον Νάβας, ενώ η δεύτερη είναι μία ανάσα από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Έτσι ο Ραϊόλα θέλει να πάει τον παίκτη του στην ομάδα του Κλοπ, με συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετησίως 6 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάει για Ντοναρούμα η Λίβερπουλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.