ΑΓΓΛΙΑ

Επιβεβαίωσε για Ζορζίνιο και Σίτι ο Ντε Λαουρέντις

Ο πρόεδρος της Νάπολι ανέφερε πως η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου στους «πολίτες» είναι θέμα ημερών
Επιβεβαίωσε για Ζορζίνιο και Σίτι ο Ντε Λαουρέντις

Η Νάπολι δεν πουλάει. Ή τουλάχιστον όταν πουλάει το κάνει πολύ ακριβά. Αυτό είναι που θέλει να καθιερώσει ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις για την ομάδα του και στην περίπτωση του Ζορζίνιο φαίνεται πως θα περάσει το δικό του.

Η πρώτη πρόταση για τον Βραζιλιάνο (διεθνή με την Ιταλία) μέσο ανερχόταν στα 47 εκατ. ευρώ και η Μάντσεστερ Σίτι έχει φτάσει πλέον κοντά στα 60 εκ. ευρώ που είχε θέσει ως τιμή πώλησης η Νάπολι!

Συνεπώς όλα δείχνουν οι δύο πλευρές οδεύουν προς deal, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από το πιο επίσημα χείλη. «Νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί. Έχουμε καλή σχέση με τη Σίτι. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, όμως έχει γίνει μεγάλη πρόοδος. Ο Ζορζίνιο θεωρεί πως είναι ευκαιρία ζωής και αν δεν πάει στη Σίτι δεν θα είναι χαρούμενος», δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιβεβαίωσε για Ζορζίνιο και Σίτι ο Ντε Λαουρέντις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.