ΑΓΓΛΙΑ

Απίστευτος διάλογος Γιουνάιτεντ-Μπάγερν

Οι δύο ομάδες έριξαν πολλές… μπηχτές η μία στην άλλη με αφορμή το φιλικό που έκλεισαν μεταξύ τους στις 5 Αυγούστου
Απίστευτος διάλογος Γιουνάιτεντ-Μπάγερν

Το χιούμορ είναι πολύ βασικό στοιχείο στην καθημερινότητα. Ευτυχώς που αρκετές φορές οι ομάδες αντιλαμβάνονται το χιούμορ και μπορούν να λειτουργήσουν αντίστοιχα, όπως έγινε στην περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν, όπου το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον απολαυστικό!

Αρχικά ανέβασε ένα tweet η Γιουνάιτεντ, που ενημέρωνε ότι ήταν διαθέσιμη στις αρχές Αυγούστου για ένα επισκεφτεί τη Γερμανία και να δώσει ένα τελευταίο φιλικό πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, με μία μεγάλη ομάδα της χώρας. Μάλιστα ρώτησε: «Ενδιαφέρεται κανείς;» (στα αγγλικά: Any takers?).

Η απάντηση των Βαυαρών ήταν άμεση. «Οι μόνοι για τους οποίους ενδιαφερόμαστε είναι όσοι γνωρίζουν να εκτελούν καλά πέναλτι. Επειδή όμως είστε Άγγλοι, είναι πολύ πιθανό να μην γνωρίζετε και πολλά γι’ αυτό», ήταν η απάντηση της Μπάγερν, αναφερόμενη στους αποκλεισμούς της Εθνικής Αγγλίας στα πέναλτι, στο Μουντιάλ του 1990 και το Euro του 1996, αμφότερες από τη Γερμανία, αλλά και από τις Αργεντινή στο Μουντιάλ του 1998, Πορτογαλία στο Euro 2004 και Μουντιάλ 2006 και Ιταλία στο Euro 2012.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» σήκωσαν το… γάντι και το πέταξαν πίσω στους Γερμανούς «χτυπώντας» εκεί που πονάει περισσότερο, στο Champions League του 1999: «Γι’ αυτό και δεν τα χρειαστήκαμε για να σας νικήσουμε στον τελικό του Champions League το 1999. Έτσι δεν είναι;».

Στους Βαυαρούς έπεσε κάπως… βαριά η συγκεκριμένη αναφορά και προφανώς θίχθηκαν απαντώντας: «Μάλλον κάποιος πειράχθηκε! Λοιπόν, τι λέτε για εκείνο το φιλικό τον Αύγουστο; Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να είστε καλύτεροι στο ποδόσφαιρο απ’ ότι στα αστεία…».

Σε εκείνο το σημείο η Γιουνάιτεντ δεν έδωσε καμία συνέχεια και απλά ανακοίνωσε ότι το φιλικό με την Μπάγερν θα γίνει την Κυριακή 5 Αυγούστου στην «Αλιάνζ Αρένα», γεγονός που επιβεβαίωσε και η γερμανική ομάδα, λίγο αργότερα.

Δείτε παρακάτω τα tweets:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτος διάλογος Γιουνάιτεντ-Μπάγερν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.