ΑΓΓΛΙΑ

Η Νόριτς συμφώνησε με Σαουθάμπτον και Λέστερ για Μάντισον!

Οι δύο ομάδες κατέθεσαν ολόιδιες προτάσεις και τα «καναρίνια» αφήνουν τον 21χρονο να αποφασίσει αυτός που θα πάει!
Η Νόριτς συμφώνησε με Σαουθάμπτον και Λέστερ για Μάντισον!

Ο Τζέιμς Μάντισον έκανε πολύ καλή χρονιά με τη Νόριτς στην Τσαμπιονσιπ και τώρα μπορεί να επιλέξει αν θα πάει στη Σαουθάμπτον ή στη Λέστερ!

Ο 21χρονος Άγγλος μέσος, ο οποίος έβγαλε μάτια με την απόδοσή του στα «καναρίνια» μπήκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα δύο κατέθεσαν και πρόταση για τον αποκτήσουν, η Σαουθάμπτον και η Λέστερ.

Κι εδώ ακριβώς είναι το ωραίο της υπόθεσης. Επειδή οι προτάσεις στη Νόριτς είναι ακριβώς ίδιες και από τις δύο ομάδες, δηλαδή είναι 24 εκατ. λίρες με επιπλέον μπόνους, τα «καναρίνια» συμφώνησαν και με τις δύο ομάδες κι άφησαν τον Μάντισον να αποφασίσει ο ίδιος σε ποια από τις δύο θέλεις να συνεχίσει την καριέρα του.

Δηλαδή ο 21χρονος Άγγλος μέσος, ο οποίος σε 46 συμμετοχές με τη Νόριτς είχε 15 γκολ, θα επιλέξει αν του χρόνου θα είναι «Άγιος» ή «Αλεπού»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Νόριτς συμφώνησε με Σαουθάμπτον και Λέστερ για Μάντισον!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.