ΑΓΓΛΙΑ

«Υπογράφει ο Σάρι στην Τσέλσι»

Τελικά όπως φαίνεται ο Ιταλός θα είναι ο νέος προπονητής των Λονδρέζων
«Υπογράφει ο Σάρι στην Τσέλσι»

Και εκεί που όλα έδειχναν πως η συμφωνία ανάμεσα στην Τσέλσι και τον Μαουρίτσιο Σάρι θα χαλάσει, ο Ιταλός παρουσιάζεται έτοιμος να γίνει ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Ο 59χρονος τεχνικός που είχε μπει στον «πάγο» λόγω κάποιον προσωπικών απόψεων του, φαίνεται ότι τελικά τα βρήκε σε όλα με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και τα ΜΜΕ στην Αγγλία, μιλούν ξεκάθαρα για έναρξη της νέας αυτής συνεργασίας.

Αμέσως μετά την πρόσληψη Σάρι, η Τσέλσι θα πρέπει να τακτοποιήσει τα τρέχοντα θέματα με το ρόστερ και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός προκειμένου να ισχυροποιηθεί το έμψυχο δυναμικό και να γίνει η ομάδα του Λονδίνου πιο ανταγωνιστική την νέα χρονιά.

Τέλος όπως αναφέρεται στο τιμ του Ιταλού θα βρίσκεται και ο θρύλος της Τσέλσι Τζιανφράκο Τζόλα, ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να έχει έναν πολύ ενεργό ρόλο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Υπογράφει ο Σάρι στην Τσέλσι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.