CHAMPIONS LEAGUE

Χωρίς Καστίγιο η Μπενφίκα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μία σημαντική απουσία για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ
Χωρίς Καστίγιο η Μπενφίκα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με αρκετά προβλήματα φαίνεται ότι θα παραταχθεί η Μπενφίκα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ένα βήμα πριν τους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα από την Πορτογαλία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νικολάς Καστίγιο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Χιλιανός επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν μυϊκό τραυματισμό, κάτι που θα τον κάνει να μείνει εκτός μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Έτσι όπως καταλαβαίνουμε δεν θα βρίσκεται σε κανένα από τα δύο παιχνίδια με τον «Δικέφαλο του Βορρά» κάτι που σίγουρα βοηθάει την Ελληνική ομάδα να ονειρεύεται ακόμα περισσότερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή μπορεί να μην είναι η μόνη απουσία των «Αετών της Λισαβόνας», αφού και ο βασικός επιθετικός τους Γιόνας υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιστεί.

Αριστερός μπακ: Η λίστα του ΠΑΟΚ με Σταφυλίδη και Ισπανό!

«Πρίγιοβιτς για Σπόρτινγκ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς Καστίγιο η Μπενφίκα κόντρα στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.