CHAMPIONS LEAGUE

Οπαδοί της Βαλένθια στο ξενοδοχείο της Γιουβέντους!

Φώναζαν συνθήματα το βράδυ κατά του Ρονάλντο και πετούσαν βεγγαλικά
Οπαδοί της Βαλένθια στο ξενοδοχείο της Γιουβέντους!

Στο… πόδι ήταν η αποστολή της Γιουβέντους χθες (18/9) το βράδυ καθώς μια ομάδα οπαδών της Βαλένθια, πήγε έξω από το ξενοδοχείο που έμενε η αποστολή!

Οι περίπου 20 οπαδοί των «νυχτερίδων» πετούσαν βεγγαλικά και φωτοβολίδες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Γιουβέντους, σε μια προσπάθεια να τους κρατήσουν ξύπνιους όλο το βράδυ. Είχαν μάλιστα και ένα υβριστικό πανό κατά των πρωταθλητών Ιταλίας.

Η αστυνομία ωστόσο έφτασε σύντομα στην περιοχή και απομάκρυνε την μικρή ομάδα των οπαδών. Παρέμεινε εκεί ως το πρωί προκειμένου να σιγουρευτούν πως δεν θα πλησιάσουν ξανά οι οπαδοί. Το επεισόδιο δεν πήρε μεγάλη έκταση πάντως, καθώς στην Γιουβέντους δε δείχνουν να επηρεάζονται από αυτά.

Τσάμπιονς Λιγκ: Η ΑΕΚ και οι… άλλοι

Δείτε γιατί… έκοψαν τον Μανωλά Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οπαδοί της Βαλένθια στο ξενοδοχείο της Γιουβέντους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.