CHAMPIONS LEAGUE

Διπλά για Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ

Με το δεξί ξεκίνησαν και οι δύο, αποβλήθηκε για τους Ιταλούς ο Ρονάλντο
Διπλά για Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ

Έκαναν και οι δύο το καθήκον τους… Με τρίποντα ξεκίνησαν Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φετινό Champions League. Αμφότερες αγωνίζονταν εκτός έδρας, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να πετύχουν τον στόχο τους.

Θεωρητικά πιο δύσκολο ήταν το έργο των Ιταλών. Μπορεί η Βαλένθια να είναι σε κακή κατάσταση, αλλά παραμένει υπολογίσιμος αντίπαλος. Επιβεβαίωσε, όμως, πως έχει σοβαρά θέματα.

Από πολύ νωρίς η Γιουβέντους πίεσε. Είχε φάσεις, άγγιξε το γκολ, αλλά στο 29′ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήταν η πρώτη στην καριέρα του και αυτή η απόφαση σήκωσε πολλή συζήτηση γιατί ο Πορτογάλος δεν φαίνεται να κάνει κάτι μεμπτό.

Ακόμα κι έτσι οι «μπιανκονέρι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Με δύο πέναλτι του Πιάνιτς στο 45′ και στο 51′ πήραν τη νίκη με 2-0. Στο φινάλε να σημειωθεί πως έχασε πέναλτι ο Ντάνι Παρέχο με τον Στσέσνι να το αποκρούει.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Βέθο (57′ Τσερίσεφ), Παουλίστα, Μουρίγιο, Γκαγιά, Παρέχο, Βας, Σολέρ, Γκέδες (70′ Μίνα), Ροδρίγο, Μπατσουαγί (70′ Γκαμεϊρό).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Πιάνιτς (67′ Ντάγκλας Κόστα)(89′ λ. τρ. Ρουγκάνι), Κεντίρα (23′ λ. τρ. Τσαν), Ματουιντί, Μπερναρντέσκι, Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

Περίπατος στη Βέρνη

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε στο άλλο ματς του ομίλου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνώντας με 3-0 από τη Βέρνυ κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις. Ο Πογκμπά είναι σε φόρμα και φρόντισε να το δείξει ξανά.

Δύο γκολ έβαλε ο Γάλλος με το πρώτο να είναι στο 35′ με εντυπωσιακό σουτ. Το δεύτερο ήρθε εννιά λεπτά μετά με εκτέλεση πέναλτι. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 66′ από τον Μαρσιάλ από ασίστ του Πογκμπά.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Φον Μπάλμοος, Εμπαμπού, Καμαρά, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Σόου (59′ Έμπισερ), Σανογκό, Φάσναχτ (65′ Νγκαμαλέου), Σουλεϊμάνι, Οαρό (75′ Νσαμέ), Ασαλέ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Πογκμπά (75′ Αντρέας Περέιρα), Λουκακού, Ράσφορντ (69′ Μάτα), Μαρσιάλ, Σμόλινγκ, Φρεντ (69′ Φρεντ), Νταλό, Σο, Μάτιτς

 Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Βαλένθια – Γιουβέντους 0-2 (45′ πέν. και 51′ πέν. Πιάνιτς)

Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3 (35′ και 44′ πέν. Πογκμπά, 66′ Μαρσιάλ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (3-0)
2. Γιουβέντους 3 (2-0)
3. Βαλένθια 0 (0-2)
4. Γιουνγκ Μπόις 0 (0-3)

Η πρώτη αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League! (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διπλά για Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.