CHAMPIONS LEAGUE

H Ρεάλ Μαδρίτης σε κρίση (pic)

H Ρεάλ Μαδρίτης σε κρίση
H Ρεάλ Μαδρίτης σε κρίση (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League, δημιουργώντας κάποια αρνητικά ρεκόρ σε ότι αφορά το σκοράρισμα. Αυτό ήταν το 10ο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, με τους Μαδριλένους να μετρούν 17 γκολ, δηλαδή 1,7 ανά παιχνίδι, το χαμηλότερο μέσο όρο την τελευταία δεκαετία. Ξεκίνησε με 10 γκολ στις 3 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στα 3 τελευταία ματς κόντρα σε Σεβίλλη, Ατλέτικο Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Έτσι, έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ανεξαρτήτως διοργάνωσης δίχως να σκοράρει, κάτι που συνέβη τελευταία φορά τη σεζόν 2006/07, με τον Φάμπιο Καπέλο στην τεχνική ηγεσία.

Παράλληλα, στο χθεσινό παιχνίδι έλαβε τέλος και το σερί των 29 παιχνιδιών Champions League, στα οποία η «βασίλισσα» έβρισε δίχτυα. Η τελευταία φορά που δεν κατάφερε να σκοράρει ήταν τον Απρίλιο του 2016 στον πρώτο ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι. Συνολικά από τότε μετρούσε 74 γκολ, δηλαδή 2,55 ανά παιχνίδι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H Ρεάλ Μαδρίτης σε κρίση (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.