CHAMPIONS LEAGUE

Την τιμώρησε στο φινάλε ο Ινσίνιε

Με γκολ του Ιταλού επιθετικού η Νάπολι νίκησε 1-0 τη Λίβερπουλ
Την τιμώρησε στο φινάλε ο Ινσίνιε

Νέα δεδομένα στον όμιλο του… θανάτου έβαλε ο Λορέντσο Ινσίνιε το βράδυ της Τρίτης (3/10). Με δικό του γκολ η Νάπολι νίκησε 1-0 τη Λίβερπουλ και την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πραγματοποίησε τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση. Τελείωσε, μάλιστα, το ματς χωρίς σου στην εστία για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Είχε συμβεί τον Φεβρουάριο του 2006 στο 0-1 από την Μπενφίκα.

Πολύ κακό κοουτσάρισμα από τον Γερμανό. Λίγες μέρες πριν το κομβικό ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι επέλεξε να παρατάξει χωρίς λόγο όλους τους βασικούς, τη στιγμή που αρκετοί είχαν το μυαλό τους στο ματς πρωταθλήματος. Ελάχιστοι οι διασωθέντες με πρώτους τους Άλισον και Γκόμεζ.

Ο τελευταίος, πάντως, είναι εκείνος που χάνει προς το τέλος τον Μέρτενς στη φάση του δοκαριού. Ωστόσο, σώζει ένα ακόμη στη γραμμή. Όσο για το γκολ του Ινσίνιε, ήρθε στο 90′ μετά από παράλληλη μπαλιά του Καγεχόν.

Καλύτερη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης η Νάπολι, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί και νωρίτερα. Προς το φινάλε του ματς ανέβασε στροφές για να πάρει το τρίποντο και δικαιώθηκε, ενώ την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ έπαιζε για την ισοπαλία.

Τέλος, να σημειωθεί πως νωρίς αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Κεϊτά. Δεν φάνηκε να χτυπάει σε κάποια διεκδίκηση της μπάλας. Εκεί που περπατούσε μόνος του, έπεσε στο έδαφος και άρχισε να κρατάει τη μέση του. Αν μη τι άλλο, μία περίεργη φάση.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μακσίμοβιτς, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρούι, Άλαν, Χάμσικ (81′ Ζιελίνσκι), Καγεχόν, Φαμπιάν Ρουίθ (68′ Βέρντι), Ινσίνιε, Μίλικ (68′ Μέρτενς).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερντσον, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (19′ λ. τρ. Χέντερσον), Μίλνερ (76′ Φαμπίνιο), Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο.

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής:

Παρί Σεν Ζερμέν – Ερυθρός Αστέρας 6-1 (20′, 22′ και 81′ Νεϊμάρ, 37′ Καβάνι, 41′ Ντι Μαρία, 70′ Εμπαπέ)
Νάπολι – Λίβερπουλ 1-0

Βαθμολογία

1. Νάπολι 4
2. Λίβερπουλ 3
3. Παρί Σεν Ζερμέν 3
4. Ερυθρός Αστέρας 1

Με Νεϊμάρ η Παρί διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Την τιμώρησε στο φινάλε ο Ινσίνιε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.