CHAMPIONS LEAGUE

Νίκη και κορυφή για την Πόρτο!

Οι «δράκοι» δυσκολεύτηκαν αλλά επικράτησαν 1-0 της Γαλατασαράι και ανέβηκαν στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Σάλκε
Νίκη και κορυφή για την Πόρτο!

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League πανηγύρισε η Πόρτο, η οποία επικράτησε σχετικά δύσκολα της Γαλατασαράι με 1-0.

Στην αρχή το παιχνίδι δεν είχε κάτι φοβερό να επιδείξει, αλλά σιγά-σιγά οι παίκτες βρήκαν ρυθμό και βελτιώθηκαν. Στο 26’ ο Μπραχίμι έκανε ένα φοβερό σουτ και ο Μουσλέρα απέκρουσε, ενώ και ο Κασίγιας χρειάστηκε για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, με αποκρούσεις στους Ναγκατόμο στο 38’ και Γκούμους στο 45’.

Στο δεύτερο μισό, η Πόρτο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφού στο 49’ κι έπειτα από κόρνερ του Τέγιες, ο Μαρεγκά σηκώθηκε ανενόχλητος κι έκανε το 1-0! Η Πόρτο είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά τις σπατάλησε και λίγο έλειψε να δεχθεί την ισοφάριση από τον Γκάρι Ροντρίγκες στο 76’.

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Περέιρα, Φελίπε, Μιλιτάο, Τέγιες, Οταβίνιο (80’ Αντρέ Περέιρα), Ντανίλο, Ερέρα (89’ Ολιβέιρα), Κορόνα (69’ Τόρες), Μαρεγκά, Μπραχίμι.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Λινς, Μαϊκόν, Αζίζ, Ναγκατόμο, Φερνάντο (86’ Ακγκιούν), Ντονκ (68’ Ινάν), Μπελχαντά (74’ Φεγκουλί), Ονιεκούρου, Γκιουμιούς, Ροντρίγκες.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Λοκομοτίβ Μόσχας – Σάλκε 0-1 (88’ Μακένι)

Πόρτο – Γαλατσαράι 1-0 (49’ Μαρέγκα)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Ομάδα Βαθμ. Γκολ
1. Σάλκε 4 2-1
2. Πόρτο 4 2-1
3. Γαλατασαράι 3 3-1
4. Λοκομοτίβ Μόσχας 0 0-4

Την τιμώρησε στο φινάλε ο Ινσίνιε

Το δύο στα δύο έκαναν Ατλέτικο και Ντόρτμουντ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκη και κορυφή για την Πόρτο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.