CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: «Η Αστυνομία φταίει για την καθυστέρηση»

Η UEFA θα τιμωρήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την καθυστέρηση της έναρξης με τη Βαλένθια, αλλά ο Μουρίνιο έριξε την ευθύνη στην Αστυνομία
Μουρίνιο: «Η Αστυνομία φταίει για την καθυστέρηση»

Αν υπάρχει κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει στο Champions League αυτό είναι να αρχίζουν τα ματς με καθυστέρηση, όπως συνέβη στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βαλένθια.

Η αγγλική ομάδα καθυστέρησε να φτάσει στο γήπεδο και κατ’ επέκταση να είναι έτοιμη για την έναρξη, με το παιχνίδι να αρχίζει πέντε λεπτά αργότερα από το καθορισμένο.

Η UEFA αναμένεται να τιμωρήσει τη Γιουνάιτεντ, όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο έριξε την ευθύνη στην Αστυνομία, για την καθυστέρηση.

Ο Πορτογάλος τόνισε σε δηλώσεις του: «Φύγαμε από το ξενοδοχείο στις 6 το απόγευμα και νομίζαμε πως σε 30 λεπτά θα ήμασταν στο γήπεδο, συνήθως έτσι γίνεται. Αλλά αυτή την φορά η αστυνομία αρνήθηκε να συνοδεύσει την αποστολή μας, και έτσι ήρθαμε μόνοι μας.

Κάναμε 75 λεπτά για να φτάσουμε στο γήπεδο από το ξενοδοχείο. Ευτυχώς ο διαιτητής και η UEFA δέχτηκαν να ξεκινήσει το ματς με καθυστέρηση 5 λεπτών. Δεν έχει να κάνει με την οργάνωση της Μάντσεστερ, απλά πληροφορηθήκαμε ότι η αστυνομία αρνήθηκε να μας συνοδεύσει».

Ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ

Κόντε για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας αποθεώνουν τον Βλαχοδήμο (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μουρίνιο: «Η Αστυνομία φταίει για την καθυστέρηση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.