CHAMPIONS LEAGUE

Άγιαξ-Μπενφίκα 1-0: Ο Βλαχοδήμος «λύγισε» στο 90+2’ (vid)

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Έλληνα τερματοφύλακα στο Άμστερνταμ
Άγιαξ-Μπενφίκα 1-0: Ο Βλαχοδήμος «λύγισε» στο 90+2’ (vid)

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έπαιξε σχεδόν μόνος του κόντρα στον Άγιαξ, όμως η μπάλα… πούλησε τον Έλληνα τερματοφύλακα. Στο 90+2’ ο Μαζραουί έκανε το δεξί σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα άλλαξε πορεία στο πόδι του Γκριμάλντο, ξεγελώντας τον Βλαχοδήμο και καταλήγοντας στο βάθος της εστίας του.

Ο Αγιαξ πήρε τη νίκη με 1-0, πέτυχε τη δεύτερη νίκη του και μαζί με την Μπάγερν οδηγούν την κούρσα στον 5ο όμιλο του Champions League (έχουν ίδια γκολ), έχοντας από 7β.

Η Μπενφίκα δέχθηκε ένα γκολ-μαχιαριά, που μπορεί να της στοιχίσει την πρόκριση, έμεινε στους 3β., με την ΑΕΚ να είναι τελευταία στον όμιλο, χωρίς βαθμό.

«São Vlachodimos em Amesterdão!»  («O “Άγιος” Βλαχοδήμος στο Άμστερνταμ») έγραφαν οι Πορτογάλοι στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα από τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», όταν στο 74’ και στο 75’ διατηρούσε ανέπαφη την εστία της Μπενφίκα στις μεγάλες ευκαιρίες των Ζίγιετς και Φαν ντερ Μπεκ, αντίστοιχα.

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Μαζραουί, Ταλιαφίκο, Ντε Λιγκτ, Μπλιντ, Ντε Γιονγκ, Ντε Μπεκ (88’ Νέρες),  Σένε, Τάντιτς, Ζίγιετς. Ντόλμπεργκ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Γκριμάλντο, Ζαρντέλ, Κόντι, Πίζι (79’ Γκάμπριελ), Φέισα, Φερνάντες, Σάλβιο, Σίλβα (90’ Τσέρβι), Σεφέροβιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=GuCyI3HdnCU

5ος Όμιλος – 3η Αγωνιστική
Αποτελέσματα

ΑΕΚ-Μπάγερν 0-2
Αγιαξ-Μπενφίκα 1-0

Η βαθμολογία
1.Άγιαξ (5-1) 7
2.Μπάγερν (5-1) 7
————————-
3.Μπενφίκα (3-5) 3
4.ΑΕΚ (2-8) 0

Η 4η αγωνιστική (7/11)
Μπάγερν-ΑΕΚ
Μπενφίκα-Άγιαξ

«Τριάρες» για Σίτι και Ρόμα, τα χρειάστηκε η Ρεάλ (vids)

ΑΕΚ-Μπάγερν: Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιαξ-Μπενφίκα 1-0: Ο Βλαχοδήμος «λύγισε» στο 90+2’ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.