CHAMPIONS LEAGUE

Tρελή ανατροπή η Γιουνάιτεντ επί της Γιουβέντους (vid)

Με γκολ των Μάτα (86΄) και αυτογκόλ Μπονούτσι (90+1΄’), νίκησε τη Γιουβέντους 2-1 στο Τορίνο. Γκολ «ζωγραφιά» ο Ρονάλντο
Tρελή ανατροπή η Γιουνάιτεντ επί της Γιουβέντους (vid)

Το σενάριο μετά το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους στο Champions League, που έδειχνε να καθαρίζει την πρόκριση για τη «γηραιά κυρία», μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε μια τρελή ανατροπή στο Τορίνο, ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μάτα (86’) και πήρε τη νίκη, 2-1, με αυτογκόλ του Μπονούτσι (90+1’).

Ένα τρίποντο ψυχολογίας για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ, καθώς η Γιουβέντους, παρά την πρώτη φετινή της ήττα, κρατά στα χέρια της την πρωτιά στον 8ο όμιλο. Και ο Μουρίνιο στο τέλος δεν έχασε την ευκαιρία να πικάρει τους οπαδούς της «Γιούβε».

https://twitter.com/IFTVofficial/status/1060290161421021184

Γκολ μετά 454 λεπτά ο Κριστιάνο

O Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μείνει άσφαιρος στο Champions League από τις 11 Απριλίου και για 454 λεπτά, όμως με το αποψινό γκολ στο 65ο λεπτό του αγώνα,  έγραψε ένα ακόμα ρεκόρ: Έγινε ο 3ος Πορτογάλος που πετυχαίνει γκολ με τρεις διαφορετικές ομάδες στο Champions League.
Είχαν προηγηθεί ο Φίγκο (Μπαρτσελόνα, Ρεάκ Μαδρίτης, Ίντερ) και ο Μουτίνιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Πόρτο, Μονακό).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Σίλιο (83’ Μπαρτσάλι), Σάντρο, Κιελίνι, Μπονούτσι, Κουαδράδο, Μπετανκούρ, Πιάνιτς, Κεντίρα (61’ Ματουιντί), Ρονάλντο, Ντιμπάλα
MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Σο, Λίντκελοφ, Σμόλινγκ, Ερέρα (79’ Φελαϊνί), Πογκμπά, Μάτιτς, Λίνγκαρντ (70’ Ράσφορντ), Μαρσιάλ, Σάντσεζ (79’ Μάτα).

Τα αποτελέσματα στον όμιλο

Βαλένθια-Γιουγκ Μπόις 3-1 (14’, 42’ Μίνα, 56’ Σολέρ – 37’ Ασάλε)
Γιουβέντους-Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (65’  Ρονάλντο – 86’ Μάτα, 90+1’ αυτ. Μπονούτσι)

Η βαθμολογία
1.Γιουβέντους (7-2) 9
2.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5-2) 7
3.Βαλένθια (4-4) 5
4.Γιουνγκ Μπόις (2-10) 1
H 5η αγωνιστική (27/11): Γιουβέντους-Βαλένθια, Μάνστεστερ Γ.-Γιουνγκ Μπόις

Μπενφίκα-Άγιαξ: Πήραν βαθμό οι Ολλανδοί (vid)

Champions League: Απίστευτο πέναλτι υπέρ της Σίτι (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Tρελή ανατροπή η Γιουνάιτεντ επί της Γιουβέντους (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.