CHAMPIONS LEAGUE

ΑΕΚ – Άγιαξ: Ο Όλιβερ διαιτητής στο ΟΑΚΑ!

Ο περίφημος Άγγλος θα αναλάβει τον αγώνα του «δικεφάλου» για το Τσάμπιονς Λιγκ
ΑΕΚ – Άγιαξ: Ο Όλιβερ διαιτητής στο ΟΑΚΑ!

Ένας από τους πλέον γνωστούς – αλλά και αμφιλεγόμενους – διαιτητές της Ευρώπης, θα αναλάβει το ΑΕΚ – Άγιαξ την προσεχή Τρίτη (27/11, 19:55).

Ο λόγος για τον Μάικλ Όλιβερ, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος και για πέμπτη συνολικά, θα βρεθεί στον δρόμο ελληνικής ομάδας.

Το αρνητικό σερί του με τις ελληνικές ομάδες είναι σημαντικό (1 ισοπαλία – 3 ήττες), αλλά αυτό είναι το λιγότερο που ενδιαφέρει τον «δικέφαλο», ο οποίος θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και να φέρει ηρεμία στα αποδυτήρια, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό.

Ο Όλιβερ, είχε σφυρίξει το 4-1 της Μπεσίκτας επί του Ολυμπιακού, το 1-0 της Σλάβια Πράγας επί του Αστέρα Τρίπολης, το 1-2 της Σταντάρ Λιέγης επί του Παναθηναϊκού και το 2-2 του ΠΑΟΚ με την Αλκμάαρ.

ΑΕΚ: Χαλάει το πράγμα στα αποδυτήρια…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Άγιαξ: Ο Όλιβερ διαιτητής στο ΟΑΚΑ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.