CHAMPIONS LEAGUE

«Ο Ίσκο αρνήθηκε το περιβραχιόνιο λόγω αποδοκιμασιών»

Ο Ίσκο φέρεται να αρνήθηκε να φορέσει το περιβραχιόνιο κατά τη διάρκεια του χθεσινού (12/12) παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
«Ο Ίσκο αρνήθηκε το περιβραχιόνιο λόγω αποδοκιμασιών»

Ο Ίσκο φέρεται να αρνήθηκε να φορέσει το περιβραχιόνιο κατά τη διάρκεια του χθεσινού (12/12) παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Champions League, όπως δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μαρσέλο.

Στο 74ο λεπτό ο Βραζιλιάνος μπακ βγήκε ως αλλαγή και πλησιάζοντας να το δώσει στον Ισπανό, εκείνος αρνήθηκε, λέγοντας να πάει στον Καρβαχάλ, ο οποίος τον αντικατέστησε. «Προσπάθησα να δώσω το περιβραχιόνιο στον Ίσκο, αλλά μου είπε να το δώσω στον Καρβαχάλ. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως αυτό το περιστατικό είναι συνέπεια των αποδοκιμασιών από τους φίλους των Μαδριλένων, οι οποίοι στο 55ο λεπτό αποδοκίμασαν τον Ίσκο, απαντώντας τους: «Τι θέλετε;»

Champions League: Οι ισχυροί και οι ανίσχυροι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Ίσκο αρνήθηκε το περιβραχιόνιο λόγω αποδοκιμασιών»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.