CHAMPIONS LEAGUE

Ρεσιτάλ σεμνότητας από τον Κώστα Μανωλά…

Ο Κώστας Μανωλάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα «μετρημένος» στις δηλώσεις του, για την επίτευξη του 3ου γκολ, που σήμανε την «επικών» διαστάσεων πρόκριση της Ρόμα, σε βάρος της Μπαρτσελόνα του Μέσι. Ήταν το 4ο γκολ για τον Κώστα Μανωλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ ανάμεσα σε Έλληνες αμυντικούς, στην κορυφαία διασυλλογική...
Ρεσιτάλ σεμνότητας από τον Κώστα Μανωλά…

Ο Κώστας Μανωλάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα «μετρημένος» στις δηλώσεις του, για την επίτευξη του 3ου γκολ, που σήμανε την «επικών» διαστάσεων πρόκριση της Ρόμα, σε βάρος της Μπαρτσελόνα του Μέσι.

Ήταν το 4ο γκολ για τον Κώστα Μανωλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ ανάμεσα σε Έλληνες αμυντικούς, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Επίσης, είναι το 6ο του συνολικά γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έπιασε τον Γιάννη Γκούμα στην κορυφή της σχετικής λίστας των Ελλήνων αμυντικών.

Παρά την επιτυχία ο κεντρικός αμυντικός των «τζιαλορόσι», δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα, για την άπιαστη κεφαλιά, με την οποία σημείωσε το 3-0 και… σήμανε το τέλος της φετινής ευρωπαϊκής πορείας της Μπαρτσελόνα, ότι δεν τον νοιάζει να μείνει στην ιστορία, αλλά πάνω από όλα τον ενδιαφέρει να γίνει η Ρόμα, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία.

«Δεν με νοιάζει να μείνω στην ιστορία. Με ένοιαζε η Ρόμα να περάσει στα ημιτελικά κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, την Μπαρτσελόνα. Το πιστεύαμε από το πρώτο παιχνίδι. Χάσαμε 4-1 δεν πήραμε δύο πέναλτι όμως είδαμε ότι η ομάδα μας ήταν εκεί. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και δείξαμε τη δύναμή μας.

Ερχόμασταν από τρία άσχημα αποτελέσματα, είχαμε άγχος, αλλά δώσαμε τα πάντα και αποδείξαμε πως αν είναι ο κόσμος μαζί μας κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας για να μας δίνουν ώθηση. Αν είναι εδώ ένας τόσο μεγάλος αριθμός πάντα, τότε η Ρόμα θα γίνει μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία», δήλωσε ο πάντα «μετρημένος» στις δηλώσεις του, Έλληνας διεθνής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεσιτάλ σεμνότητας από τον Κώστα Μανωλά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.