CHAMPIONS LEAGUE

Πρόκριση με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90+7′ η Ρεάλ (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μείωσε στις καθυστερήσεις σε 3-1 και έριξε στο καναβάτσο τη Γιουβέντους
Πρόκριση με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90+7′ η Ρεάλ (vid)

Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις της ρεβάνς με τη Γιουβέντους έδωσε την ευκαιρία στον Κριστιάνο Ρονάλντο να μειώσει σε 3-1 και να χαρίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League.

Έπειτα από την επική ανατροπή της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα, μία ακόμη ισπανική ομάδα απώλεσε προβάδισμα τριών γκολ από το πρώτο ματς και κινδύνευσε να αποκλειστεί!

Ο Μάριο Μάντζουκιτς αγνοούσε το γκολ από τις 3 Ιανουαρίου, όμως μόλις στο 76ο δευτερόλεπτο έγινε ο πιο γρήγορος σκόρερ επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

O Kροάτης λίγο έλειψε να μετατραπεί στον δήμιο των γηπεδούχων, δεδομένου ότι στο 37′ “χτύπησε” ξανά και και έφτασε τα 4 γκολ στα τελευταία 5 ματς που άρχισε βασικός κόντρα στην ισπανική ομάδα.

Από τον Φεβρουάριο του 2000 και το 1-3 της Μπάγερν είχε να βρεθεί πίσω στο σκορ με δύο γκολ στο ημίχρονο εντός έδρας αναμέτρησης η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ίσκο έφτασε τις 130 συνεχόμενες σωστές μεταβιβάσεις στο α’ μέρος, όμως οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν έδειχναν κοιμισμένοι και ελάχιστα απειλητικοί.

Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, πάντως, ο Ραφαέλ Βαράν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τζιανλουίτζι Μπουφόν με κεφαλιά.

Ο Κέιλορ Νάβας έκανε ένα μοιραίο λάθος στο 61ο λεπτό και έδωσε την ευκαιρία στον Μπλεζ Ματουιντί να γράψει σκορ παράτασης!

Η Ρεάλ ανέβασε ρυθμούς προς το φινάλε, όμως όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έλυναν τις διαφορές τους μέχρι την… Πέμπτη.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μεντχί Μπενατιά κινήθηκε κάπως άτσαλα προς το μέρος του Λούκας Βάθκεθ, εκείνος έπεσε εύκολα και ο διαιτητής Μάικλ Όλιβερ έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Στο 650ο του ματς με τη φανέλα της Γιουβέντους, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν διαμαρτυρήθηκε έντονα και αποβλήθηκε, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάστηκε για το… 651ο γκολ της καριέρας του.

Πράγματι, ο “CR7” εκτέλεσε ιδανικά το πέναλτι και αποσόβησε το απόλυτο στραπάτσο για την ομάδα του.

https://twitter.com/TribunProject/status/984172082178162689

Η Ρεάλ θα παίξει στα ημιτελικά για 29η φορά στην ιστορία και για 8η σερί, επιδόσεις που αμφότερες αποτελούν ρεκόρ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Βαγιέχο, Μαρσέλο, Καζεμίρο (46′ Βάθκεθ), Μόντριτς (75′ Κόβατσιτς), Κρόος, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπέιλ (46′ Ασένσιο).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντε Σίλιο (17′ Λίχτσταϊνερ), Μπενατιά, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Ματουιντί, Ντόουγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν (90+6′ Στσέσνι).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόκριση με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90+7′ η Ρεάλ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.