CHAMPIONS LEAGUE

Χάνει τα παιχνίδια με την Λίβερπουλ ο Μίλερ (vid)

Ο Τόμας Μίλερ θα χάσει και τα δύο παιχνίδια με την Λίβερπουλ για τη φάση των 16 του Champions League, καθώς αυτή είναι η τιμωρία του για την κλωτσιά αλά κουνγκ φου που έδωσε στον Νίκολας Ταλαφίκο, στο παιχνίδι με τον Άγιαξ για τους ομίλους. Περίμενε να χάσει μόνο την μία αγωνιστική από αυτά τα...
Χάνει τα παιχνίδια με την Λίβερπουλ ο Μίλερ (vid)

Ο Τόμας Μίλερ θα χάσει και τα δύο παιχνίδια με την Λίβερπουλ για τη φάση των 16 του Champions League, καθώς αυτή είναι η τιμωρία του για την κλωτσιά αλά κουνγκ φου που έδωσε στον Νίκολας Ταλαφίκο, στο παιχνίδι με τον Άγιαξ για τους ομίλους.

Περίμενε να χάσει μόνο την μία αγωνιστική από αυτά τα σημαντικά παιχνίδια ο Τόμας Μίλερ, όμως η UEFA είχε αντίθετη άποψη και θα χάσει και τα δύο παιχνίδια με την ομάδα του Λίβερπουλ.

Θυμίζουμε ότι ο Γερμανός επιθετικός είχε δεχθεί την απευθείας κόκκινη κάρτα στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Champions League κόντρα στον Άγιαξ, για ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Ταλιαφίκο με κλωτσιά που θύμιζε Μπρους Λι στο κεφάλι. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεν το έκανε επίτηδες.

https://www.youtube.com/watch?v=RFpYz1BNlrs

Παβάρ: Έτσι ξεκινά λοιπόν…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάνει τα παιχνίδια με την Λίβερπουλ ο Μίλερ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.