CHAMPIONS LEAGUE

Ο Ρονάλντο σπάει όλα τα ρεκόρ!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει πετύχει περισσότερα γκολ στο Champions League απ’ ότι έχουν σημειώσει έξι θρύλοι της διοργάνωσης μαζί!
Ο Ρονάλντο σπάει όλα τα ρεκόρ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Μπορεί την Τετάρτη (11/4) το βράδυ, η Ρεάλ να ηττήθηκε από τη Γιουβέντους, όμως με το πέναλτι του Πορτογάλου πέρασε στα ημιτελικά του Champions League.

Σε αντίθεση με άλλα ματς, ο Ρονάλντο δεν έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά από την στιγμή που σκόραρε πέτυχε ακόμη ένα ρεκόρ, βρίσκονται δίχτυα για 11ο συνεχόμενο ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Μάλιστα το πέναλτι ήταν το υπ’ αριθμόν γκολ 120 στο Champions League! Για να μπορέσουμε να συλλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας του Πορτογάλου σούπερ σταρ, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ρονάλντο έχει πετύχει περισσότερα τέρματα, απ’ ότι έχουν σημειώσει έξι θρύλοι του Champions League, όπως αναφέρει και χαρακτηριστικό δημοσίευμα της «Daily Mail».

Και όταν λέμε θρύλοι το εννοούμε, αφού πρόκειται για τους Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες, Ροναλντίνιο, Φραντσέσκο Τότι, Ρονάλντο και Νταβίντ Βίγια. Οι έξι προαναφερθέντες έχουν πετύχει συνολικά 118 τέρματα, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει 120. Δεν το λες και λίγο…

Αναλυτικά τα γκολ των παραπάνω ποδοσφαιριστών:

ΟΝΟΜΑ ΓΚΟΛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Κριστιάνο Ρονάλντο 120 150
Νεϊμάρ 27 47
Λουίς Σουάρες 24 49
Ροναλντίνιο 18 47
Φραντσέσκο Τότι 17 57
Ρονάλντο 16 42
Νταβίντ Βίγια 16 51

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ρονάλντο σπάει όλα τα ρεκόρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.