CHAMPIONS LEAGUE

Γκάφα της Ρόμα με το Τσάμπιονς Λιγκ (pic)

Πουλούσαν εισιτήρια για ματς με την Λίβερπουλ πριν γίνει η κλήρωση
Γκάφα της Ρόμα με το Τσάμπιονς Λιγκ (pic)

Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι στις 14:00 το μεσημέρι σήμερα (13/4), αλλά αν βγει ζευγάρι Ρόμα – Λίβερπουλ, άντε να πείσεις τους καχύποπτους οπαδούς πως δεν ήταν… στημένη η κληρωτίδα.

Τι εννοούμε; Η Ρόμα, σήμερα το πρωί, έθεσε προς πώληση εισιτήρια για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην… Λίβερπουλ! Κι όμως, οι «τζιαλορόσι» υπέπεσαν σε τέτοια γκάφα, με την Sun να προλαβαίνει και να κρατάει φωτογραφικό… ντοκουμέντο την διαφήμιση των Ιταλών, πριν την κατεβάσουν λίγη ώρα αργότερα.

Προφανώς και πρόκειται για λάθος, όμως τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο από τους Βρετανούς και σίγουρα, αν κάνει το… θαύμα της η κληρωτίδα, τότε το τρολάρισμα θα πάει σύννεφο.

Το φοβερό είναι πως για το εισιτήριο γράφει πως ο αγώνας στη Ρώμη θα γίνει στις 2 Μαΐου, δηλαδή θα είναι η ρεβάνς των ημιτελικών, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο Ανφιλντ. Για να δούμε αν αυτό το λάθος θα είναι προφητικό λοιπόν…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκάφα της Ρόμα με το Τσάμπιονς Λιγκ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.