CHAMPIONS LEAGUE

Μπενάτια: «Μας βίασαν»!

Ο άσος της Γιουβέντους έκανε λόγo για εύνοια της Ρεάλ Μαδρίτης
Μπενάτια: «Μας βίασαν»!

Ο ντόρος για το πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Γιουβέντους, στις καθυστερήσεις του αγώνα (πέναλτι το οποίο ο Ρονάλντο μετέτρεψε σε γκολ, μειώνοντας σε 3-1 και δίνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά στην ομάδα του) δε λέει να σταματήσει.

Ο «πρωταγωνιστής» της φάσης, Μεχντί Μπενάτια, πάνω στον οποίο καταλογίστηκε το πέναλτι, μίλησε στην Figaro και έκανε λόγο για «βιασμό» από τον διαιτητή, αναφέροντας μάλιστα πως και πέρυσι η Ρεάλ ευνοήθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν!

«Ήταν σκληρό. Πραγματικά, αισθανθήκαμε σαν να βιαστήκαμε, όπως την περυσινή σεζόν, όταν βιάστηκε η Μπάγερν Μονάχου, με τα δύο απ’ τα τρία γκολ της Ρεάλ να είναι οφσάιντ, αν δεν κάνω λάθος. Είναι πάντα η ίδια ιστορία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία σπουδαία ομάδα και δεν χρειάζεται να βασίζεται σε τέτοια πράγματα. Όλοι γνωρίζουν πως το παιχνίδι έπρεπε να πάει στην παράταση και η καλύτερη ομάδα να νικήσει», είπε αρχικά στην γαλλική εφημερίδα και συνέχισε αναφερόμενος στη φάση του πέναλτι…

«Κάναμε μια ιστορική επαναφορά, αλλά δεν μας άφησαν να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί. Θυμάμαι πολύ καλά πως η μπάλα έφτασε στο πρώτο δοκάρι και ο Ρονάλντο την έστειλε με το κεφάλι στο κέντρο της μεγάλης περιοχής.

Ο παίκτης της Ρεάλ (σ.σ. Λούκας Βάσκεθ) προσπάθησε να κάνει κοντρόλ με το στήθος, αλλά δεν είδε πως ερχόμουν από πίσω. Όμως, με το που ένιωσε την επαφή, βούτηξε. Προσπάθησα να μην τον ακουμπήσω και να απομακρύνω την μπάλα με το αριστερό πόδι. Το έκανε καλά. Άφησε το σώμα του να πέσει. Δεν δίνεις ποτέ πέναλτι όπως αυτό στο 93ο λεπτό».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπενάτια: «Μας βίασαν»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.