CHAMPIONS LEAGUE

Κανονικά ο Χάμες κόντρα στην Ρεάλ

Στην διάθεση του Χάινκες θα είναι στα παιχνίδια με την Ρεάλ ο Χάμες, παρότι ανήκει στην ισπανική ομάδα
Κανονικά ο Χάμες κόντρα στην Ρεάλ

Δανεικός για δύο χρόνια με οψιόν αγοράς είναι ο Χάμες Ροντρίγκες από τη Ρεάλ στην Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να ενδιαφέρονται άμεσα για την απόκτηση του, με μόνιμη μεταγραφή.

Μετά όμως την κλήρωση των ημιτελικών του Champions League που φέρνει αντιμέτωπες τις δύο ομάδες, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν ο Κολομβιανός θα μπορέσει να τεθεί αντιμέτωπος με τους Μαδριλένους.

Όπως έγινε γνωστό λοιπόν ο Χάμες θα μπορεί κανονικά να παίξει αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η UEFA δεν επιτρέπει όρους με τους οποίους απαγορεύεται η χρήση δανεικών παικτών όταν αντιμετωπίζουν τις ομάδες στις οποίες ανήκουν.

Έτσι ο Κολομβιανός θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει στην πρώην ομάδα του αλλά και στον Ζινεντίν Ζιντάν, πώς σε έκαναν λάθος που τον άφησαν να φύγει από τη Μαδρίτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κανονικά ο Χάμες κόντρα στην Ρεάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.