CHAMPIONS LEAGUE

Μεθυσμένος εναντίον νηφάλιου, σημειώσατε διπλό! (vid)

Ο αγώνας ήταν άνισος από την αρχή. Ενας μεθυσμένος Ουκρανός έψαχνε για… μπελάδες στην κεντρική πλατεία του Κιέβου. Στο ξεκίνημα τους βρήκε στο πρόσωπο ενός καθισμένου, πιθανότατα επισκέπτη στην πόλη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League. Μερικές (άστοχες) γροθιές αργότερα και ο Ουκρανός εντοπίζει τον επόμενο αντίπαλό του. Εναν επίσης ντόπιο και νηφάλιο...
Μεθυσμένος εναντίον νηφάλιου, σημειώσατε διπλό! (vid)

Ο αγώνας ήταν άνισος από την αρχή. Ενας μεθυσμένος Ουκρανός έψαχνε για… μπελάδες στην κεντρική πλατεία του Κιέβου.

Στο ξεκίνημα τους βρήκε στο πρόσωπο ενός καθισμένου, πιθανότατα επισκέπτη στην πόλη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League. Μερικές (άστοχες) γροθιές αργότερα και ο Ουκρανός εντοπίζει τον επόμενο αντίπαλό του.

Εναν επίσης ντόπιο και νηφάλιο κάτοικο, ο οποίος πιθανότητα πουλούσε κασκόλ. Ο μεθυσμένος τον πλησίασε με απειλητικό ύφος. Λίγα δευτερολεπτα και μία μπουνιά αργότερα, ο νταής βρέθηκε ξαπλωμένος στο κρύο έδαφος.

Δείτε το βίντεο.

https://twitter.com/twitter/statuses/1000319428096077824

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεθυσμένος εναντίον νηφάλιου, σημειώσατε διπλό! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.