CHAMPIONS LEAGUE

Χιώτης για Κάριους: «Ο Ελληναράς έχει πάντα δίκιο» (pic)

Ξέσπασε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας υπέρ του Λόρις Κάριους
Χιώτης για Κάριους: «Ο Ελληναράς έχει πάντα δίκιο» (pic)

Ο αρνητικός πρωταγωνιστής του τελικού κόντρα στην Ρεάλ ήταν ο Λόρις Κάριους, ο οποίος έκανε δύο τραγικά λάθη και καταδίκασε την ομάδα του στην ήττα.

Μετά την εμφάνιση αυτή, πολλοί ήταν εκείνοι που βγήκαν και μίλησαν κατά του Γερμανού τερματοφύλακα, όμως ο «δικός» μας Διονύσης Χιώτης, έσπευσε να τον υπερασπιστεί στέλνοντας το μήνυμα του μέσω του προσωπικού του Facebook.

Εκεί ο παλαίμαχος τερματοφύλακας έγραψε: «Το πιο εύκολο πράγμα είναι το κράξιμο. Φυσικά οι πρώτοι που κράζουν είναι αυτοί που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε γήπεδο. Είπαμε ο Ελληνάρας το έχει αυτό. Ο Ελληνάρας εχει πάντα δίκιο και τα ξέρει όλα. Και φυσικά πρέπει να κρεμάσει τα γάντια του, να τον βασανίσουν στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ μόλις επιστρέψει και φυσικά μετά κρέμασμα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Γιατί έκανε λάθη και έχασε το Champions League η ομάδα. ΕΓΚΛΗΜΑ!!! Και φυσικά όσοι κράζουν και αύριο πάνε στη δουλειά τους και κάνουν λάθος θα πουν ‘εντάξει μωρέ, άνθρωπος είμαι κι εγώ. Μπορώ να κάνω ένα λάθος’. Αλλά ξέχασα, μόνο ο τερματοφύλακας απαγορεύεται να κάνει λάθος. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χιώτης για Κάριους: «Ο Ελληναράς έχει πάντα δίκιο» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.