CHAMPIONS LEAGUE

Οι απειλές για τη ζωή του, ανάγκασαν τον Ράμος να αλλάξει τηλέφωνο

Το μαρκάρισμα που προκάλεσε τον τραυματισμό του Σαλάχ θα κυνηγά για καιρό τον αρχηγό της Ρεάλ
Οι απειλές για τη ζωή του, ανάγκασαν τον Ράμος να αλλάξει τηλέφωνο

Ποιος να του το έλεγε του Σέρχιο Ράμος πως ένα μαρκάρισμα θα γινόταν ο λόγος ώστε να δέχεται ακόμα και απειλές για τη ζωή του; Κι όμως ορισμένοι θερμόαιμοι το πήγαν ένα βήμα παρακάτω μετά τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League.

Συγκεκριμένα, κάποιοι οπαδοί βρήκαν τον αριθμό τηλεφώνου του αρχηγού της Ρεάλ και του έστελναν απειλητικά μηνύματα. Αποτέλεσμα όλων αυτών, ο Ράμος να αναγκαστεί να αλλάξει τον αριθμό του τηλεφώνου του!

Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να ξεχαστεί το περιστατικό που οδήγησε στο να μαζευτούν διαδικτυακά περισσότερες από 500.000 υπογραφές για την τιμωρία του.

Μάλιστα είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενοι οι δυο τους να ξαναβρεθούν αντιμέτωποι στο Μουντιάλ! Πρέπει βέβαια έως τότε ο Σαλάχ να έχει αναρρώσει και να βοηθήσει τους «φαραώ» να περάσουν τον όμιλο. Ο δικός τους (πρώτος) διασταυρώνεται με εκείνον της Ισπανίας (δεύτερος) στο γύρο των «16».

Στο Sportime του Σαββάτου (2/6) το περιοδικό του Μουντιάλ 2018

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι απειλές για τη ζωή του, ανάγκασαν τον Ράμος να αλλάξει τηλέφωνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.