CHAMPIONS LEAGUE

Ράμος: «Σιγά μην κρυολόγησαν κιόλας εξαιτίας μου!»

Ο αμυντικός της Ρεάλ απάντησε για τις κατηγορίες περί σκληρού παιχνιδιού απέναντι σε Σαλάχ και Κάριους
Ράμος: «Σιγά μην κρυολόγησαν κιόλας εξαιτίας μου!»

Με αρκετή δόση ειρωνείας, ο Σέρχιο Ράμος υπερασπίστηκε τον εαυτό του για τις κατηγορίες που του προσάπτουν τόσο για το μαρκάρισμα πάνω στον Σαλάχ, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Λίβερπουλ, όσο και για το χτύπημα πάνω στον Κάριους, με το οποίο ο τερματοφύλακας των «Ρεντς» διαπιστώθηκε πως υπέστη διάσειση.

Ο Ράμος σχολίασε με φανερά ειρωνικό ύφος τις όποιες κατηγορίες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μεγαλοποίησαν το θέμα του Σαλάχ. Δεν ήθελα να μιλήσω. Πρώτα αυτός βάζει το χέρι του και εγώ πάω προς την άλλη μεριά. Εξάλλου τραυματίστηκε στο άλλο χέρι. Λένε ότι του έκανα λαβή του τζούντο. Μετά ο τερματοφύλακάς τους είπε ότι έπαθε διάσειση μετά από σύγκρουση μαζί μου. Αυτό που μένει είναι να βγει ο Φιρμίνο και να πει ότι κρυολόγησε επειδή τον ακούμπησε μια σταγόνα από τον ιδρώτα μου».

Να τονίσουμε ότι ο Ισπανός αρχηγός της Ρεάλ δέχτηκε αρκετά απειλητικά τηλεφωνήματα και μηνύματα, με αποτέλεσμα να αλλάξει και αριθμό τηλεφώνου. Όπως είπε πάντως, επικοινώνησε με τον Σαλάχ και όλα είναι καλά μεταξύ τους.

«Αντάλλαξα μηνύματα με τον Σαλάχ και όλα είναι καλά. Φαίνεται πως όταν ο Ράμος είναι σε μια φάση, κάποιοι θέλουν να μεγαλοποιούν τα πράγματα», σχολίασε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ράμος: «Σιγά μην κρυολόγησαν κιόλας εξαιτίας μου!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.