CHAMPIONS LEAGUE

Το νοσοκομείο που έβγαλε την διάγνωση για τον Κάριους «πληρώνεται» από την Λίβερπουλ

Αποκαλύψεις από την «AS» που σίγουρα θα συζητηθούν
Το νοσοκομείο που έβγαλε την διάγνωση για τον Κάριους «πληρώνεται» από την Λίβερπουλ

Λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του Champios League, που σημαδεύτηκε από τα τραγικά λάθη του Λόρις Κάριους, ένα νοσοκομείο στην Αμερική δικαιολόγησε τον Γερμανό τερματοφύλακα.

Όπως έχετε διαβάσει πιθανότατα, ο Κάριους ανακοινώθηκε πως είχε πάθει διάσειση κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, από ένα χτύπημα του Σέρχιο Ράμος, πράγμα που τον οδήγησε στα λάθη που έκανε.

Τώρα όμως η «AS» έρχεται να δώσει μία νέα τροπή στα δεδομένα που γνωρίζαμε, κάνοντας γνωστό πως το συγκεκριμένο νοσοκομείο δέχεται πολύ μεγάλες χρηματοδοτήσεις από τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ.

Έτσι όπως μπορούμε να καταλάβουμε, πολλοί θα είναι αυτοί που δεν θα πειστούν από την συγκεκριμένη διάγνωση, που μπορεί να θεωρηθεί ένα επικοινωνιακό, τρικ ώστε να μην καταδικάζουν όλοι τον νεαρό τερματοφύλακα.

Με διάσειση ο Κάριους στον τελικό του Champions League!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το νοσοκομείο που έβγαλε την διάγνωση για τον Κάριους «πληρώνεται» από την Λίβερπουλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.