CHAMPIONS LEAGUE

Σαλάχ: «Αστεία αυτά που είπε ο Ράμος»

Ο Αιγύπτιος έδωσε συνέντευξη στην Marca και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του από το μαρκάρισμα του Ισπανού
Σαλάχ: «Αστεία αυτά που είπε ο Ράμος»

Μπορεί ο Σέρχιο Ράμος να έλεγε πως η σχέση του με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να είναι εντάξει μετά το μαρκάρισμα, αλλά όπως φαίνεται ο Αιγύπτιος δεν συμφωνεί και τόσο… Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Marca, χαρακτήρισε αστεία τα όσα είπε ο αρχηγός της Ρεάλ για το μαρκάρισμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με έκανε πρώτα να κλάψω και μετά να γελάσω».

Άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως ο Ράμος ενδεχομένως να έκανε επίτηδες τόσο σκληρό μαρκάρισμα.

«Είμαι καλύτερα τώρα. Ελπίζω να παίξω στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ουρουγουάη, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα νιώθω τις προηγούμενες ημέρες από την πρεμιέρα. Ο τραυματισμός αυτός ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου», είπε αρχικά και περιέγραψε το συναίσθημα την στιγμή του τραυματισμού.

«Όταν έπεσα στο έδαφος είχα ένα ανάμεικτο συναίσθημα πόνου, αλλά και μεγάλη ανησυχία, μεγάλο θυμό και θλίψη που δεν μπορούσα να συνεχίσω τον τελικό του Champions League. Στη συνέχεια σκέφτηκα ότι μπορεί να χάσω το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό ήταν ιδιαίτερα σκληρό», είπε και όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος για το αν θεωρεί πως το συγκεκριμένο μαρκάρισμα είναι ένα από αυτά που συμβαίνουν στα ματς, απάντησε: «Δεν ξέρω. Πιθανά».

Στην συνέχεια ο Σαλάχ κλήθηκε να σχολιάσει την άποψη του Ράμος για την φάση, ο οποίος ανέφερε πως πρώτα ο Αιγύπτιος του έπιασε το χέρι και ότι τραυματίστηκε στο άλλο χέρι όπως έπεσε. Την δήλωση αυτή την χαρακτήρισε με δύο λέξεις: «Είναι αστεία», είπε και συνέχισε: «Είπε πως θα μπορούσα να παίξω με ένεση κιόλας. Το σχόλιο μου είναι ότι είναι καλό όταν κάποιος που σε έκανε πρώτα να κλάψεις μετά σε κάνει να γελάς. Πιθανότατα να μπορεί να μου πει εάν θα είμαι έτοιμος και για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ επιβεβαίωσε πως του έστειλε μήνυμα ο Ράμος για να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση, όμως δεν του απάντησε ποτέ, όπως έλεγε ο Ράμος στα ΜΜΕ.

«Μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά ποτέ δεν του είπα ότι είμαι Ο.Κ», ήταν τα λόγια του, βγάζοντας ουσιαστικά ψεύτη τον αμυντικό της Ρεάλ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαλάχ: «Αστεία αυτά που είπε ο Ράμος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.