ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τα «έχωσε» σε Μήτρογλου ο Σισέ (vid)

Σκληρή κριτική στον Έλληνα διεθνή φορ άσκησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Τα «έχωσε» σε Μήτρογλου ο Σισέ (vid)

Απογοητευτική ήταν την Πέμπτη (26/10) η Μαρσέιγ γνωρίζοντας την ήττα με 1-3 από τη Λάτσιο. Ήταν λογικό να ασκηθεί σφοδρή κριτική και από αυτή δεν γλίτωσε ο Κώστας Μήτρογλου. Άκουσε πολλά ο Έλληνας διεθνής φορ και μερικά ήταν και από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και της Μαρσέιγ μίλησε με στο RMC και μεταξύ άλλων τα «έχωσε» στον Μήτρογλου. Παράλληλα, σημείωσε πως θα πρέπει οι Μασσαλοί να βρουν επιθετικό.

Αναλυτικά: «Λόγω θέσης, παρακολουθώ πολύ στενά τους επιθετικούς στα παιχνίδια. Ο Μήτρογλου δεν έχει καθόλου κίνηση, κάθεται συνεχώς σε ένα σημείο. Τεχνική έχει, αλλά όταν είναι να κάνει σπριντ είναι σαν να… σέρνει ένα καφάσι 300 κιλών. Τον ξέρω από τότε που έπαιζα στον Παναθηναϊκό κι εκείνος στον Ολυμπιακό και στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα έκανε τα ίδια. Η Μαρσέιγ πρέπει να βρει έναν επιθετικό».

Η χειρότερη χρονιά των Γάλλων από το 1972!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα «έχωσε» σε Μήτρογλου ο Σισέ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.