ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σάμαρης για Χοφενχάιμ, Βόλφσμπουργκ

Ο Έλληνας διεθνής μέσος στο στόχαστρο των Γερμανών
Σάμαρης για Χοφενχάιμ, Βόλφσμπουργκ

Πριν από λίγες ημέρες είχε βγει προς τα έξω πως γερμανικές ομάδες τον έχουν στη λίστα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ο Ανδρέας Σάμαρης έχει προταθεί τόσο στη Χοφενχάιμ όσο και στη Βόλφσμπουργκ και μάλιστα οι δύο ομάδες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Το συμβόλαιο του 29χρονου διεθνή χαφ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και όσες ομάδες έχουν χτυπήσει την πόρτα της Μπενφίκα έστω και διερευνητικά έχουν ακούσει ένα πόσο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Το σχεδόν σίγουρο είναι πως ο Σάμαρης δε θα συνεχίσει στη Λισαβόνα. Δεν είναι στα πλάνα του Βιτόρια και έχει μία συμμετοχή φέτος με τους «αετούς».

Το όνομα του έχει εμπλακεί μεταγραφικά και με την ΑΕΚ, με τους πορτογάλους να αναφέρουν και λίγες ημέρες πριν πως ενδιαφέρει τους πρωταθλητές.

Είναι γνωστό εξάλλου, πως η ΑΕΚ είχε ρωτήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που πέρασε για την περίπτωση του. Δεν προκύπτει πως έχει συμβεί κάτι ανάλογο και τώρα αν και φυσικά ο Σάμαρης δεν είναι παίκτης, που περνάει απαρατήρητος.

Το γεγονός, πάντως, πως ο ατζέντης του, ο Γιάννης Εμμανουηλίδης έχει στην ΑΕΚ τους Λαμπρόπουλο, Μπακάκη δε φαίνεται να παίζει κάποιο ρόλο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Σάμαρης και το απίθανο come back του

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάμαρης για Χοφενχάιμ, Βόλφσμπουργκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).