ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρέτσος: Σοκ με τον Έλληνα αμυντικό, επιστρέφει το 2019!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος τραυματίστηκε εκ νέου μετά τον αγώνα της Λεβερκούζεν με τη Λουντογκόρετς και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός για περίπου 2,5 μήνες!
Ρέτσος: Σοκ με τον Έλληνα αμυντικό, επιστρέφει το 2019!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θέλει να αφήσει πίσω του το 2018 και να μην ξανακούσει γι’ αυτή τη χρονιά, μετά και το νέο τραυματισμό του, που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου 2,5 μήνες!

Ο Έλληνας αμυντικός τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Λουντογκόρετς για το Europa League (1-1), με την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου να κάνει λόγο για θλάση βαριάς μορφής στο μυ αλλά και στον τένοντα του αριστερού του τετρακέφαλου.

Έτσι, μετά τις 209 μέρες που έχασε από το προηγούμενο τραυματισμό, τώρα θα απουσιάσει εκ νέου για περίπου 2,5 μήνες από τις υποχρεώσεις της Λεβερκούζεν, οπότε θα είναι διαθέσιμος από τον Φεβρουάριο του 2019 και μετά.

Ρέτσος: Τραυματίας στην επιστροφή του μετά από 208 μέρες

Βλαχοδήμος: Η υπόκλιση του Νόιερ και τα κρυφά μηνύματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρέτσος: Σοκ με τον Έλληνα αμυντικό, επιστρέφει το 2019!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.