ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

«Ξανά στο προσκήνιο για τη Νιουκάστλ ο Σάμαρης»

Ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται ξανά ψηλά στη λίστα της Νιουκάστλ
«Ξανά στο προσκήνιο για τη Νιουκάστλ ο Σάμαρης»

Να ενισχυθεί θέλει σύντομα η Νιουκάστλ, που φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμη να τονώσει τον ενδιαφέρον της για τον Ανδρέα Σάμαρη.

Όπως αναφέρει η «Mirror», ο Έλληνας μέσος βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της αγγλικής ομάδας, ενώ μάλιστα τονίζεται ότι είχε γίνει μία επαφή με την Μπενφίκα το καλοκαίρι, ωστόσο τα λεφτά που ζητήθηκαν άγγιζαν περίπου τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει, αφού το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι και πλέον θα μπορεί να διαπραγματευτεί για να υπογράψει ως ελεύθερος, σε όποια ομάδα ο ίδιος αποφασίσει.

Μένει να δούμε τελικώς ποια θα είναι και η απόφαση του παίκτη και αν το όλο θέμα προχωρήσει, αφού δεν θα υπάρχει στη μέση το οικονομικό που ζητάει η πορτογαλική ομάδα.

Μάντσεστερ Σίτι: Απέκτησε τον Ζακ Στέφεν με ποσό ρεκόρ

«Τελειώνει» ο Παπάζογλου από τη Χάποελ Χάιφα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ξανά στο προσκήνιο για τη Νιουκάστλ ο Σάμαρης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.