ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρέτσος: «Πολύ ωραίο να σκοράρεις»

Χαρούμενος για το παρθενικό του γκολ δήλωσε ο Έλληνας διεθνής αμυντικός
Ρέτσος: «Πολύ ωραίο να σκοράρεις»

Το έκανε και αυτό! Στην πρώτη του χρονιά στην Bundesliga ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τη Δευτέρα του Πάσχα (9/4) έβαλε και το πρώτο γκολ στην καριέρα του στο επιβλητικό 1-4 της Λεβερκούζεν επί της Λειψίας.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός στη συνέχεια εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός πως σκόραρε, αλλά έσπευσε να σημειώσει πως σημαντικότερο για εκείνον ήταν ότι η ομάδα του πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.

«Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για την ομάδα. Μπορεί να πέτυχα το πρώτο μου γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% και όταν συμβαίνει αυτό δείχνουμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και βελτιωνόμαστε συνέχεια», είπε αρχικά ο Ρέτσος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήταν ένα από τα καλύτερα συναισθήματα να σκοράρεις, ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Όμως αυτό που μετρά είναι η νίκη, γιατί περάσαμε μια πολύ καλή ομάδα, τη Λειψία. Ήταν απλώς ένα από τα τέσσερα γκολ της ομάδας. Κοιτάμε μόνο τη νίκη και τη συνέχεια, γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια και στη συνέχεια».

Όσο για το γεγονός ότι κλήθηκε εσπευσμένα να περάσει σαν αλλαγή μετά τον τραυματισμό του Μπέντερ, είπε: «Ήταν κάτι απρόσμενο, ο Σβεν είχε κάποιες ενοχλήσεις, έπρεπε να μπω γρήγορα χωρίς πολύ χρόνο για προθέρμανση. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και όποιος το κάνει αυτό μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρέτσος: «Πολύ ωραίο να σκοράρεις»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.