ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χαρίσης: «Πολλά το 1,5 εκ. ευρώ που θέλει ο ΠΑΟΚ»

Ο νεαρός μέσος χαρακτήρισε δύσκολη την πιθανότητα παραμονής του στην Σιντ Τρούιντεν λόγω της υψηλής ρήτρας τους
Χαρίσης: «Πολλά το 1,5 εκ. ευρώ που θέλει ο ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη στη βελγική ιστοσελίδα «nieuwsblad.be» παραχώρησε ο Χάρης Χαρίσης. Ο 23χρονος μέσος αναφέρθηκε στον τραυματισμό και στην πορεία του στην Σιντ Τρούιντεν, αλλά κυρίως στην πιθανότητα παραμονής του στον σύλλογο. Ουσιαστικά, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής άφησε ελάχιστες ελπίδες αγοράς του από τον βέλγικο σύλλογο, λόγω της υψηλής ρήτρας που έχει βάλει ο Δικέφαλος του βορρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χαρίσης:

Για τον τραυματισμό του: «Στο μέλλον, θα πρέπει να είμαι περισσότερο προετοιμασμένος για την καταπόνηση από τους τεχνητούς χλοοτάπητες… Το τελευταίο μου ματς ήταν απέναντι στην Αντβέρπ, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (σ.σ. πλέον το βελγικό πρωτάθλημα βρίσκεται στα play offs εξόδου στην Ευρώπη). Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα μείνει τόσο καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Είμαι σίγουρος ότι τραυματίστηκα εξαιτίας του τεχνητού χλοοτάπητα, καθώς δεν τον έχω συνηθίσει ακόμη».

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Στόχος μου είναι να αγωνιστώ απέναντι στην Οστάνδη, την επόμενη Κυριακή. Δουλεύω εδώ και δύο εβδομάδες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και νιώθω πολύ καλά. Η.. πείνα που έχω για να επιστρέψω, είναι μεγάλη. Ένιωθα περίεργα που έβλεπα την ομάδα από τις κερκίδες, αλλά τώρα είμαι έτοιμος να την βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στην Ευρώπη».

Για το αν επιθυμεί να παραμείνει στη Σιντ Τρούιντεν: «Το δέσιμο με την ομάδα ήταν άμεσο. Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, αλλά δυστυχώς είμαι δανεικός εδώ από τον ΠΑΟΚ. Πριν τον τραυματισμό μου σκεφτόμουν ποιο θα είναι το μέλλον μου, αλλά μετά το μόνο που με ένοιαζε ήταν να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Θα ήθελα να μείνω στην Σιντ Τρούιντεν παραπάνω, αλλά ο δανεισμός μου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, ωστόσο, η Σιντ Τρούιντεν έχει οψιόν αγοράς μου. Γνωρίζω ότι θα πρέπει να δώσει στον ΠΑΟΚ 1,5 εκατομμύριο ευρώ και αυτά είναι πολλά χρήματα…».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαρίσης: «Πολλά το 1,5 εκ. ευρώ που θέλει ο ΠΑΟΚ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.