ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στη Λέτσε ο Ταχτσίδης (pic)

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, μετά το μάταιο πέρασμά του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, επιστρέφει στην Ιταλία για λογαριασμό της Λέτσε. Ο 27χρονος Έλληνας μέσος δεν πραγματοποίησε καμία εμφάνιση με τον αγγλικό σύλλογο, με την ομάδα της Serie B να ανακοινώνει την συμφωνία. Πρόκειται για την έβδομη ιταλική ομάδα στην καριέρα του, μετά τις Ρόμα, Ελλάς Βερόνα,...
Στη Λέτσε ο Ταχτσίδης (pic)

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, μετά το μάταιο πέρασμά του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, επιστρέφει στην Ιταλία για λογαριασμό της Λέτσε.

Ο 27χρονος Έλληνας μέσος δεν πραγματοποίησε καμία εμφάνιση με τον αγγλικό σύλλογο, με την ομάδα της Serie B να ανακοινώνει την συμφωνία. Πρόκειται για την έβδομη ιταλική ομάδα στην καριέρα του, μετά τις Ρόμα, Ελλάς Βερόνα, Κάλιαρι, Τορίνο, Τζένοα και Κατάνια.

Η Λέτσε, μετά από 18 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, μόλις 2 λιγότερους από την 2η θέση που δίνει την απευθείας άνοδο.

https://www.instagram.com/p/BsK7puuAx5d/

Μανωλάς: Επιμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη Λέτσε ο Ταχτσίδης (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.