ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην προπόνηση της Παρί ο Αναστασίου

Ο πρώην προπονητής της Κορτράικ, βρέθηκε στο Παρίσι και παρακολούθησε από κοντά τους Παριζιάνους να γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι
Στην προπόνηση της Παρί ο Αναστασίου

Από την στιγμή που δεν έχει ομάδα την παρούσα χρονική περίοδο, ο Γιάννης Αναστασίου έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του. Ετσι, ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε στη Γαλλία και παρακολούθησε προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Εκεί είδε τους Καβάνι, Εμπαπέ, Τιάγκο Σίλβα και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των Παριζιάνων να γυμνάζονται εν όψει των επόμενων εγχώριων υποχρεώσεών τους. Πάντως ο Αναστασίου δεν μπόρεσε να δει τον Νεϊμάρ, αφού ο Βραζιλιάνος είναι τραυματίας και κάνει την αποθεραπεία στην πατρίδα του.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού δημοσιοποίησε και δύο βίντεο από την προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η γνώση ποτέ δεν σταματά».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην προπόνηση της Παρί ο Αναστασίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.