ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Λιούνγκμπεργκ: «Ο Μαυροπάνος ήταν απίστευτα εντυπωσιακός»

Ο προπονητής της Κ23 της Άρσεναλ, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάσταση που επέστρεψε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός
Λιούνγκμπεργκ: «Ο Μαυροπάνος ήταν απίστευτα εντυπωσιακός»

Ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του Ντίνου Μαυροπάνου στον αγώνα της Κ23 της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Έλληνας αμυντικός της Άρσεναλ επέστρεψε έπειτα από πέντε μήνες στην ενεργό δράση, μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Μάιο κι έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στον αγώνα της Κ23 με την αντίστοιχη της Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε 70 λεπτά και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του και ο προπονητής του, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ τόνισε στην ιστοσελίδα «football.london»:

«Ήταν απίστευτα εντυπωσιακός. Σε γενικό πλαίσιο έπαιξε καλά γιατί δεν είχε πίεση αλλά έκανε σωστά όσα έπρεπε να κάνει. Είμαι χαρούμενος για εκείνον. Συνήθως στο πρώτο παιχνίδι μετά από καιρό δεν ξέρεις πως θ’ ανταποκριθεί ο παίκτης, αλλά τα κατάφερε και δεν είχε κανένα πρόβλημα».

Άρσεναλ: Έπαιξε μετά από 5 μήνες ο Μαυροπάνος (pics)

Ο Τσεχ κρεμάει τα γάντια του το καλοκαίρι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιούνγκμπεργκ: «Ο Μαυροπάνος ήταν απίστευτα εντυπωσιακός»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.