ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γι’ αυτό κάλεσε τον Τζιόλη ο Σκίμπε

Ο άσος της Αλ Φαΐχα θα ταξιδέψει στη Σεβίλλη για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία
Γι’ αυτό κάλεσε τον Τζιόλη ο Σκίμπε

Με τον Αλέξανδρο Τζιόλη θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα στη Σεβίλλη για τη φιλική αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης (15/5) κόντρα στη Σαουδική Αραβία.

Ο 33χρονος μέσος της Αλ Φαϊχά είναι ο μοναδικός «λεγεωνάριος» που κλήθηκε στην 21μελή αποστολή για το ματς ενάντια στη χώρα που βγάζει το ψωμί του από τον περασμένο Αύγουστο.

Ο λόγος που ο Μίχαελ Σκίμπε προέβη στη συγκεκριμένη απόφαση είναι ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες και, κατά συνέπεια, ο Τζιόλης δεν έχει υποχρεώσεις, εν αντιθέσει με τους περισσότερους Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Η αποστολή της Εθνικής εν όψει της Σαουδικής Αραβίας

Στην πρώτη της σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, η Αλ Φαϊχά κατέλαβε την 8η θέση και, μάλιστα, χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου.

Ο Τζιόλης κατέγραψε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας (2 γκολ), ενώ το συμβόλαιό του με τους «πορτοκαλί» έχει ισχύ για ακόμη έναν χρόνο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γι’ αυτό κάλεσε τον Τζιόλη ο Σκίμπε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.