ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Μουρίνιο πήρε τηλέφωνο τον Παπασταθόπουλο!

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ κάλεσε ο ίδιος τον Έλληνα αμυντικό για να τον πείσει να μετακομίσει στο Μάντσεστερ
Ο Μουρίνιο πήρε τηλέφωνο τον Παπασταθόπουλο!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει κλείσει, όπως όλα δείχνουν, τον κύκλο του στην Ντόρτμουντ και από το καλοκαίρι θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Μάλιστα οι Γερμανοί αναφέρουν ότι τον έχει καλέσει προσωπικά ο Ζοζέ Μουρίνιο για να τον πείσει να υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η γερμανική ιστοσελίδα «sport.de», επικαλούμενη μάλιστα πληροφορίες από το «Funke Sport» ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι διακαής πόθος του Μουρίνιο.

Η Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει το πάνω χέρι στην… άτυπη κόντρα με την Άρσεναλ, αφού το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο «Special One» έχει καλέσει ο ίδιος προσωπικά τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό, για να του δείξει την εμπιστοσύνη του και τον πείσει να αποδεχθεί την πρόταση της Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά το γερμανικό σύλλογο, η Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά για τον Παπασταθόπουλο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι η τιμή που ζητάει είναι στα 20 εκατ, ευρώ.

Πάντως, ο ίδιος ο Παπασταθόπουλος όταν ρωτήθηκε στο περιθώριο του αγώνα (1-1) με τη Λος Άντζελες FC το βράδυ της Τετάρτης στην Καλιφόρνια, απάντησε λακωνικά: «Η επόμενη σεζόν είναι η επόμενη σεζόν…».

«Αποχωρεί ο Παπασταθόπουλος»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μουρίνιο πήρε τηλέφωνο τον Παπασταθόπουλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.