ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

«Κλείνει» Παπασταθόπουλο με 18εκ. ευρώ η Άρσεναλ! (pic)

Οι «κανονιέρηδες» είναι μια ανάσα από το να αποκτήσουν τον Έλληνα αμυντικό
«Κλείνει» Παπασταθόπουλο με 18εκ. ευρώ η Άρσεναλ! (pic)

Πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου είναι η Άρσεναλ! Σύμφωνα με το BBC οι Λονδρέζοι, είναι μια ανάσα από το να υπογράψουν με τον διεθνή αμυντικό της Ντόρτμουντ, προσφέροντας το ποσό των 18.3 εκατομμυρίων ευρώ στην Γερμανική ομάδα, ποσό που ζητούσε και η ίδια για να κλείσει το deal!

Έτσι, αν δε γίνει κάτι το συνταρακτικό, ο Παπασταθόπουλος θα μετακομίσει στο Λονδίνο, όπου εδώ και δύο μήνες περίπου ακουγόταν το όνομά του έντονα για την άμυνα της ομάδας που χρειάζεται ενίσχυση.

Ο Παπασταθόπουλος θα αποτελέσει ιδανική λύση για τους «κανονιέρηδες» που επενδύουν πολλά φέτος στον 20χρονο Κώστα Μαυροπάνο, που πλέον θα έχει παρέα έναν συμπατριώτη του, που είναι εξαιρετική λύση για το κέντρο της άμυνας της Άρσεναλ.

Ο Παπασταθόπουλος αρέσει και στον Έμερι που όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είχε γνώση για το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Παπασταθόπουλο, πριν συμφωνήσει ο ίδιος με τους Λονδρέζους.

Αυτή δεν θα είναι η μόνη μεταγραφή για την άμυνα της Άρσεναλ, καθώς είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Στέφαν Λιχτστάινερ της Γιουβέντους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κλείνει» Παπασταθόπουλο με 18εκ. ευρώ η Άρσεναλ! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.